Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Magyarorszag Nemzetek Ligaja

Magyarország Nemzetek Ligája: Bravúros győzelem Olaszország ellen

Rendkívüli siker a Puskás Arénában

A magyar labdarúgó-válogatott kedden este a Puskás Arénában 2-1-re legyőzte Olaszországot a Nemzetek Ligája A divíziójának 4. csoportjában. A mieink ezzel már 10 ponttal állnak a csoport élén, és egyre közelebb kerülnek a négyes döntőbe jutáshoz.

Az első félidő történései

A mérkőzés első félideje kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapatnak voltak lehetőségei. A magyar válogatott a 17. percben megszerezte a vezetést Sallai Roland révén, aki egy beadást követően közelről lőtt a kapuba. Az olaszok a 27. percben egyenlítettek, Giacomo Raspadori talált be egy kipattanót követően.

A második félidő izgalmai

A második félidőben is folytatódott a szoros küzdelem. A magyar válogatott több helyzetet is kialakított, de nem sikerült gólt szerezni. A győztes találat az 55. percben született, Szoboszlai Dominik értékesített egy büntetőt, amelyet Federico Gatti szabálytalansága miatt ítélt a játékvezető.

Összegzés

A magyar válogatott bravúros győzelmet aratott Olaszország ellen a Nemzetek Ligája A divíziójának 4. csoportjában. A mieink ezzel már 10 ponttal állnak a csoport élén, és egyre közelebb kerülnek a négyes döntőbe jutáshoz. A magyar válogatott következő Nemzetek Ligája mérkőzését június 12-én Németország ellen játssza.



Magyarország Nemzetek Ligája

Comments